Szybowiec krok po kroczku dla nooba
Napisano 17 grudzień 2007 - 10:20

Napisano 16 grudzień 2007 - 21:28
Nie wysilajcie sie... Jego juz tu pewnie niema... He he he...
Raczej tak bo to temat sprzed 11 miesięcy :-P i nowych postów dotyczących tematu od 11 miesięcy nie ma :roll:
Napisano 16 grudzień 2007 - 20:38
Dobry text:
Na wszystkich forach, na których jestem zarejestrowany ( ok 20 ) 90% użytkowników nie ma swojego zdjęcia w awatarze.
My nie jestesmy "wszystkie fora"
My jestesmy forum inne niz wszystkie...
Pozdrawiam
Baxter12
Napisano 10 styczeń 2007 - 18:18
Napisano 10 styczeń 2007 - 11:24
Napisano 10 styczeń 2007 - 11:05
Do latania to 35Mhz lub ewentualnie 40Mhz :wink:
Napisano 10 styczeń 2007 - 10:20
Napisano 10 styczeń 2007 - 09:54

Na tej aparaturze tłukłem szybowce przez 3 lata co pozwoliło mi na zdobycie niewielkiego doświadczenia zarówno w budowie jak i pilotarzu i gdyby nie ta pierwsza aparatura za niewielką kasę to z pewnością bym się zniechęcił i grał w piłke lub szachy . Kupuj radio a potem coś zbudujesz , wydaje mi się że dobrą propozycją jest ta podana przez Pawła . Za niewielką kasę masz "przyszłościowe " radio
Napisano 09 styczeń 2007 - 21:36

To w takim razie Laser4

Napisano 09 styczeń 2007 - 21:32

Napisano 09 styczeń 2007 - 21:23

Napisano 09 styczeń 2007 - 21:21
Sam nadajnik za 150 - 200zł? No wiesz - na samym nadajniku się nie polata... :wink:
Ja dalej stoję za Flashem 5x z ArtHobby ( www.arthobby.pl ), pełen zestaw dobrej aparatury za 500zł...
Napisano 09 styczeń 2007 - 21:17
Napisano 09 styczeń 2007 - 21:09
papierza

Ale narobiło się bigosu...
Jeżeli Loot nas jeszcze nie opuścił - to napisz teraz, jak stoi sprawa z aparaturką, zobacz konkretne oferty sklepowe, allegrowe, www.modelarz.com > Giełda, itd.
Na początku trzeba niestety trochę wydać - 250zł... Hmm, no nie wiem

Napisano 09 styczeń 2007 - 20:05
Jeśli tak stawiasz sprawę to wybieram opcję 2gą.
A ja też dam Ci coś do przemyślenia: to forum do złudzenia przypomina film pt.: "Osada". Jest to b.dobrze wyalienowane forum, które ustala zasady nie będące stosowane w "forumowym" świecie.
Zamiast tracić czas na przekomarzanie się z Wami, postaram się nauczyć budować modele na własnych założeniach i błędach.
Osobom które podawały linki związane z tematem b. dziękuje
Napisano 09 styczeń 2007 - 19:53
ja widze że jesteś buntownikiem, to twój problem życie kiedyś cie nauczy nie my, bo niestety musze powiedzieć cierpkie słowa jesteś zaimpregnowany na wiedze :/
Ktoś poprosił cie o dołaczenie do nas na zasadach jak wszyscy wstawić fotke własną, nie pasowało ci. Kolega atylla pokazał ci dobry model na początek tobei też nei pasuje. Soryy chłopaku ale swoje modelarstwo zakończysz n apoziomi Voltariela, on też był mądrzejszy od papierza nie mając bladego pojęcia na jakiej zasadzie lata samolot.
Moja uwaga prosta, albo się przystosujesz do naszego grona i posłuchasz naszych dobrych rad WSZYSTKICH albo .............(wole tego nie pisać)
Napisano 09 styczeń 2007 - 19:35
Awataru nie zmienię, wiec jedyną osobą która może to zrobić jest Administrator. Więc do niego kierujcie swoje uwagi. Z góry dziękuje
P.S
Powróćmy do tematu szybowca .
Swoją drogą strona podana przez użytkownika attyla jest genialna, jakby tylko dotyczyła szybowca ...
Napisano 09 styczeń 2007 - 19:24

i jedna sprawa am ci link i przeczytaj go od poczatku do końca i wyciagnij wnioski.
http://www.szabatows...topic.php?t=630
życze dalszych miłych rozmów

Napisano 09 styczeń 2007 - 19:14
A propos awataru: Gdy otrzymałem list z linkiem aktywującym moje konto, widniała w nim taka sentencja:
...Jeśli jeszce tego nie zrobiłeś wstaw coś do AVARTA i swoje imie w sygnaturce
Kolejna rzecz - regulamin:
.Administratorzy i moderatorzy podejmą starania mające na celu usuwanie wszelkich uznawanych za obraźliwe materiałów jak najszybciej, jednakże nie jest możliwe przeczytanie każdej wiadomości
Nie dotarły do mnie wieści od żadnego Moderatora, że mam zmienić awatar, ani jeden Administrator nie usnął awataru i nikt nie wystosował żadnego listu.
Na wszystkich forach, na których jestem zarejestrowany ( ok 20 ) 90% użytkowników nie ma swojego zdjęcia w awatarze.
Aby umoralniać innych trzeba być wzorem ....
A pewną zasadą niepisaną jest aby odpowiadać na post o temacie "X"
na temat X, a nie Y. Na tematy niezwiązane z postem można napisać do mnie PW ?!
I jeśli komuś bardzo zależy, żeby przy odpisywaniu widzieć moją twarz - możemy się umówić na czat z kamerami internetowymi lub w inny sposób.
Kto mi da gwarancję, że Wasze awatary przedstawiają Was,a nie kuzyna, kolegę lub obcą osobę??
Jeśli kogoś wciąż uraża mój awatar, bardzo proszę o napisanie wiadomości do Moderatora, a on załatwi sprawę raz, a porządnie.
Pozdrawiam