Pogoda się poprawiła można było polatać
Napisano 24 styczeń 2017 - 21:59
Powiem krótko, piękna robota zapowiada się piękny model.
Bardzo ciekawa kolorystyka.
HARO miał być oklejany folią ale będzie zmiana na koverall
Napisano 25 styczeń 2017 - 19:26
no ładnie to wygląda,czemu koveral?bardziej makietowo?powoli sie przekonuje do tego modelu,tylko te zastrzały,jakoś tak dziwnie wyglądają
Napisano 25 styczeń 2017 - 20:45
moim zdaniem pokrycie KOVERAL może wyglądać super tylko martwi mnie waga bo model HERO jest mniejszy i będzie mocno doważony takim pokryciem mój FRED został do końca pokryty dostał serwa napęd ,co do zastrzałów to troszke przesada ,ale mocno trzymają gondole i po złożeniu modelu wcale aż tak tego nie widać
Napisano 25 styczeń 2017 - 22:38
no ładnie to wygląda,czemu koveral?bardziej makietowo?powoli sie przekonuje do tego modelu,tylko te zastrzały,jakoś tak dziwnie wyglądają
może i makietowo ale wszystkiego trzeba spróbować jest akurat okazja folią już oklejałem a model jest tego wart w końcu to dwupłat
co do zastrzałów to może i dziwnie wyglądają alę górny płat jest mocno wysunięty do przodu.
chyba że chodzi o baldach to w HARO jest mniej tych zygzaków niż w FREDZIE
Napisano 02 luty 2017 - 22:30
Mina pilota zdradza wszystko
Napisano 02 luty 2017 - 22:38
ha ha !! pilot dostał nowy samolot !!!
Napisano 03 luty 2017 - 08:06
Napisano 25 luty 2017 - 15:51
Dołączam się do prośby o podanie wymiarów statecznika poziomego z SW (mile widziana byłaby powierzchnia nośna) oraz jego ciężaru.
Napisano 26 luty 2017 - 20:33
Jeśli to w czymkolwiek może pomóc to podaję żądane wymiary
43,5 x17,5
waga statecznika z sterem wysokości to 92g
ster kierunku 11g
całość to 104g
A jeśli to jest naprawdę ważne to powierzchnia statecznika wynosi 7dm/2.
Reszta danych jest tutaj jak i filmik że haro lata http://www.modelpart...wuplat-haro,205
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych