Ale chłop ma zdrowie ,upala model na tej kopalni na okrągło.
Chyba trzeba będzie kiedyś to zweryfikować będąc przejazdem przez Polskę
Napisano 30 listopad 2016 - 19:09
Ale chłop ma zdrowie ,upala model na tej kopalni na okrągło.
Chyba trzeba będzie kiedyś to zweryfikować będąc przejazdem przez Polskę
Napisano 30 listopad 2016 - 19:38
Napisano 30 listopad 2016 - 20:00
A ja nie latam - tylko jeżdzę robić fotki. potem .przepoleruję modele i do pokrowcow - modele takie wiekowe i jak nowe
Napisano 01 grudzień 2016 - 07:43
Zapraszam do dziury do Władysława / Milinów/ w piatek ma ładnie wiać i nawet słonecznie...
Napisano 02 grudzień 2016 - 17:37
Napisano 02 grudzień 2016 - 18:28
Ta pierwsza fotka,wszystko zalane sosami całkiem apetyczna .
A Respekt na stojaczku wygląda zacnie .
Napisano 02 grudzień 2016 - 18:36
numer dawno masz. pora go wykorzystać
Respekt na stojaczku...czyli słabo wiało
Gołąbki wyglądają pięknie, ale właśnie zjadłem:D
Napisano 02 grudzień 2016 - 18:49
Albo chwilka przerwy na herbatkę z ....sokiem malinowym
Napisano 02 grudzień 2016 - 18:50
numer dawno masz. pora go wykorzystać
Gołąbki wyglądają pięknie, ale właśnie zjadłem: jeden respekt in action ...drugi odpoczywal..nie polatałem bo co wystartowałem mrzyło...spakowałem meble i do domu..
Napisano 02 grudzień 2016 - 18:53
Janek przypominam -jak cytujesz kogoś to swojego posta piszesz pod ramką w której cytowany jest post.
Tak jest ładniej ,składniej i wiadomo o co biega
Napisano 02 grudzień 2016 - 18:56
Tak kolego słuszna uwaga...
Napisano 10 grudzień 2016 - 14:43
Napisano 27 grudzień 2016 - 19:51
Miałem wielką przyjemność 2 godziny polatać na "Barbarze.".. wpakowalem balast respektowi w + 2200 SUPER a wygonił mnie deszczyk ..jutro powtórka ... zapraszam ...
Napisano 27 grudzień 2016 - 21:12
Napisano 27 grudzień 2016 - 21:39
Janegab to Samotny Siwy Wilk.
Myślę jednak, że czasem wyje.
Napisano 27 grudzień 2016 - 22:11
Janegab to Samotny Siwy Wilk.
Myślę jednak, że czasem wyje.
Stefanie ..poczytaj sobie co niektóre strony naszych kolegow F3F...albo posłuchaj komentarzy po zawodach to gorzej niz obecnie w naszym sejmie a startować w zawodach = stać w kolejce / lub popisywać się iloscią i jakością modeli / to mi szkoda czasu . Niech zyje wolność i swoboda ...
A dodam Ci Stefanie ,ze zbocza przygotowuje sam ...nie mam problemu ,że ktoś przyjeżdza i lata i nic nie pomaga przy kosmetyce miejscowki. Bywam tu i tam i widze i slysze jak " dziadkowie " pracują i klną na młodych ,ze przyjezdzaja lataja i zostawiają po sobie tyko smieci... SELA VI...
Napisano 27 grudzień 2016 - 23:20
Janek Ty ściemniaczu! W zawodach jeszcze nie uczestniczyłeś i pewnie dlatego nie wiesz, że zawody służą do rozwijania umiejętności latania i zabijania nudy. I jakieś czary mary tu piszesz. Bo nic tak nie rozwija (paluszków, oka i umiejętności latania) jak rywalizacja. Niestety latanie samemu w pewnym momencie przestaje rozwijać. Staje się po prostu lataniem w kółeczko.
Do tego ilość modeli jest ściśle określona przez przepisy .. max trzy. Więc czym się tu chwalić? Co do czasu i kolejek to się zgodzę - bywa to irytujące. Z drugiej strony jak jest mało lotów to trzeba latać z jak najmniejsza liczba błędów. To tez nauka. Chyba najtrudniejsza.
A dziadkowie klną tylko w jednym miejscu Jednakowoż sztuką jest nie klnięcie, tylko zrobienie czegoś żeby nie kląć
No i dalej nam nie odpisałeś co to jest to "w + 2200 SUPER"
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych