r0n4ld1 9 Posted March 1, 2013 radek872, spokojnie poradzą sobie te lotki w 3D Share this post Link to post Share on other sites
Quant 2 Posted April 14, 2013 Tak naprawdę to nikt nie odpowiedział koledze na zadane pytanie. Share this post Link to post Share on other sites
d.a.r.o. 27 Posted April 17, 2013 Tak naprawdę to nikt nie odpowiedział koledze na zadane pytanie. Bo jakoś kolega nie dopominał się specjalnie o odpowiedź Natomiast tutaj odpowiedź padła radek872, spokojnie poradzą sobie te lotki w 3D ...lepiej późno niż wcale Share this post Link to post Share on other sites
fuga 0 Posted September 17, 2013 Witam mam ten sam problem co kolega chce zamówić z Hk europejskiego jakiś model do 3D 1,8m macie może jakieś opinie podobno to starsze technologicznie egzemplarze Rc Pilot. A co do kolegi który twierdzi że modelarz to taki co buduje od listewek ma trochę racji lecz nie do końca.Zawodniczo latam kombatem spalinowym tam naprawiam usterki w ciągu 15min i lecę dalej ale czasami jak się ma rozbite wszystkie modele lepiej zamówić gotowe. Share this post Link to post Share on other sites
r0n4ld1 9 Posted September 17, 2013 Jeżeli chodzi o wierne kopie PilotRc na HK to jedyną znaną jest mi Sbach 342 50cc (2210mm). Jest to dokładna kopia pierwszej wersji Sbach od PilotRC, w której dla świętego spokoju warto pomyśleć nad wymianą kątowników mocowania podwozia na dłuższe... o innych kopiach PilotRC nic mi nie wiadomo. Share this post Link to post Share on other sites
fuga 0 Posted September 18, 2013 Dziękuję za odpowiedź a masz może opinie na temat innych modeli z hk Share this post Link to post Share on other sites
r0n4ld1 9 Posted September 18, 2013 Znajdziesz na forum relacje z budowy i opinie na temat su26m (50cc) i Yak54 (30cc) Share this post Link to post Share on other sites