Skocz do zawartości

21-22.09.2013 - Borne Sulinowo, 20 Międzynarodowe Grand Prix Pomorza w klasach FSR E i V


Zefirek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

20 Międzynarodowe Grand Prix Pomorza w klasach FSR E i V

 

1.Termin : 21-22.09.2013.

 

2.Organizatorzy : ZG LOK Warszawa

UMiG Borne Sulinowo

SAPiK Szczecinek

SZCZECINECKI KLUB MODELARSKI

 

3.Miejsce startów : Jezioro Pile Borne Sulinowo zat.”Cicha”

 

4.Termin zgłoszeń : 16.09.2013. ( nieprzekraczalny ) W zgłoszeniu

Należy podać kl. ; kwarce;transponder i

rezerwację noclegu lub wyżywienia.

 

5.Adres zgłoszeń : WŁODZIMIERZ FALKOWSKI

ul.Wyszyńskiego 53m7 tel.943070065

78-400 SZCZECINEK w godz:20-22

email: falkowski.wlodzimierz@onet.pl

kom.698613959

 

6.Biuro zawodów : W dniach 20-22.09.2013. Pensjonat „ EDEN ‘’

ul.Parkowa 2

BORNE SULINOWO

 

7.Rejestracja : 20.09.13-Godz. 16.00-22.00.

21.09.12-Godz. 7.00-8.00.

 

8.Otwarcie zawodów : 21.09.2013 godz.12.00.

 

9.Klasy : Mini ECO exp ; ECO exp ;

FSR V3,5 ; FSR V3,5 st ; FSR V7,5 ; FSR V15 ;

FSR V27

 

10.Przepisy startowe : NAVIGA ; LOK ’13

 

11.Nagrody w GP Pomorza: Medale, puchary, dyplomy,przewidziano

również nagrody rzeczowe

 

12.Opłaty startowe : 40 zł sen. 25 zł junior

 

13.Wyżywienie : 22-23.09.12.—68 zł od osoby ( 5 posiłków )

 

14.Noclegi : 21-23.09.12.—76 zł. od osoby ( 2 noclegi )

 

15.Koszt całkowity : 144 zł. od uczestnika. 1 nocleg 45 zł.

 

16.Opłaty inne: Przyczepa camp. namiot 15 zł ( koszty energii

elektrycznej, WC, sprzątanie terenu.

 

17.Zawodnik-uczestnik może dobrowolnie korzystać z wyżywienia lub

noclegu po uprzednim terminowym zamówieniu !

 

18. Rozpoczęcie startów w dn.21.09. godz.9:00

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.