-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By ziaja
Cześć . Witam serdecznie wszystkich forumowiczów .Jestem nowym-starym modelarzem. W ubiegłym roku przeszedłem na emeryturę i postanowiłem powrócić do dawnego hobby .Ostatnie moje osiągnięcie to budowa modelu szybowca rc , z balsy , z aparaturą radziecką , dwukanałową PIŁOT (lata 70-te) .W ubiegłym roku kupiłem model motoszybowca rc ORION f-my R-Planes oraz aparaturę FLY SKY FS-i6x.Model już uruchomiłem ale na razie latam na symulatorze MULTIFlight w pełnej wersji , z wykorzystaniem zakupionej aparatury .Mam nadzieję ,że na wiosnę zacznę latać w plenerze a potem może kolejny model.Mam nadzieję,że na forum będę mógł uzyskać wsparcie w interesujących mnie problemach oraz będę mógł podzielić się swoimi doświadczeniami.
-
By Wojteq94
Chciałbym serdecznie powitać wszystkich na forum, jestem Wojtek, mam 26 lat, i mam nadzieje rozpocząć bardzo ciekawą przygodę z modelami RC, korzystać z waszej pomocy, a z biegiem czasu, samemu móc jej udzielać :)
-
By sbogdan1
Co prawda model już nie dostępny w sprzedaży detalicznej, mimo to jakiś czas temu udało mi się kupić
w Czechach nówkę sztukę. Model przynosi sporo frajdy. Tradycyjnie lotnisko RC Team Kęty
-