Senior 156 Posted Sunday at 09:47 PM ...Teraz nie pozostaje nic innego, jak czekać aż na marinie zniknie lód. Czas przymierzyć się do nowego projektu. Share this post Link to post Share on other sites
TomTech 7 Posted Monday at 02:41 PM Brawo. Gratulacje piekny. Teraz czekamy na filmik z wodowania na większej wodzie. Share this post Link to post Share on other sites
Senior 156 Posted Monday at 07:34 PM Oczywiście - - jak tylko model spłynie na dużą wodę będzie relacja. Idzie wiosna. Share this post Link to post Share on other sites
HELIKOPTER 5 Posted Monday at 10:33 PM No Ryszard, jestem pod wielkim wrażeniem. Gratuluję. Model i wykonanie SUPER. Nie miałem pojęcia, że w moim rodzinnym mieście są tacy fachowcy. Jeszcze raz GRATULACJE !!! Share this post Link to post Share on other sites
Senior 156 Posted Tuesday at 10:04 AM Andrzej - dziękuję za ciepłe słowa. W tej branży jestem w Koszalinie chyba ostatnim Mohikaninem. Jeżeli są inni to głęboko kryją się w zakamarkach swoich domowych pieleszy. Niestety w jamneńskiej marinie nie spotkałem jeszcze modelarza - szkutnika. Pozdrawiam i wracaj do Koszlina. Share this post Link to post Share on other sites