Michal4x4 190 Posted Sunday at 07:37 PM Dobry wieczór, Znaki rej wyszły jako tako ale już nie będę ich zrywał; mam nadzieję, że po zmyciu płynu i lekkiej warstwie lak będzie w miarę ok. Dziś zrobiłem zastrzały i od jutra już finalny montaż. Cdn. Pzdr, M 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzegor 265 Posted Tuesday at 11:44 AM Robisz takie cuda na zamówienie? Jakby był w trochę większej skali i inne tego typu pionierskie samoloty ( powiedzmy tak do 249 g RTF ) to byłby hit. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michal4x4 190 Posted 9 hours ago Dobry wieczór, No, różne w moim warsztaciku procesy i działania miały miejsce, ale cudów kurczę nie zanotowałem dotąd:( ale kto wie... Ale pionierskie samoloty na pewno (o ile zdrowie pozwoli) będą!:) Na razie przymiarka pływaczków. Na planie z którego korzystam nie ma zaznaczonej długości zastrzałów więc trzeba to rozrysować. Myślę że na razie zrobię mocowanie (kąty natarcia etc) pływaków wg planów ale tak aby móc to wszystko potem rozebrać w zależności od wyników prób na wodzie. No i jeszcze muszę olinowanie i geometrię płatów doprowadzić do końca bo jeszcze nie wszystko gotowe. Cdn. Pzdr, M Quote Share this post Link to post Share on other sites