Skocz do zawartości

[S] Wyprzedaż - rzeczy markowe, nowe lub używane, kilkadziesiąt ogłoszeń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

jestem z tych ludzi co dbają o ludzi, zwierzęta i rzeczy - w tym modelarskie. 🙂

Czytam instrukcje obsługi, zwłaszcza od elektroniki i zazwyczaj mam wszystko z lekkim zapasem. Dlatego spokojnie możecie kupować. Mogę chętnym podesłać jak wyglądały moje modelarskie prace czy jakie mam modele to zobaczycie, że nie rzucam słów na wiatr. 🤝

Jednocześnie jak ktoś szuka okazji -50% to nie u mnie. Rzeczy nowe oferuję zazwyczaj -20-30% od najtańszego sklepu, używane taniej chyba, że wiem, że są bardzo mało używane - co widać po zdjęciach.

Szanujmy się proszę wzajemnie - obie strony transakcji powinny być zadowolone. Jak ktoś nie jest czegoś pewny, niech pyta. Jak ma wątpliwości, niech pyta. Mam nadzieję, że wszystkie rozwieję.

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/3L2HF/

Reszta w aukcjach. A będzie tego więcej.... m.in. Saito FA 125a, Escapade .61 z drugim Saito FA 125a na serwach KST i Hitec, podwozia węglowe i wiele innych.

Pozdrawiam i zapraszam.

• Zmieszany 1
  • Tytuł został zmieniony na [S] Wyprzedaż - rzeczy markowe, nowe lub używane, kilkadziesiąt ogłoszeń
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.