depro Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 witam dzis zlamalem wal w silniku emax BL 2215/25 i nie moge go znlesc w zadnym sklepie moze ktos ma na sprzedarz ?? a jesli nie to gdzie mozna taki znalesc z taka wycinka na e ring ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoneofshadow Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ja tez miałem taki problem , kupiłem w sklepie modelarski pręt średnicy 3 mmm i dorobiłej oske , cała praca trawała 15 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Po oski to idź do sklepu komputerowego i poproś o stary CD-ROM i tam w prowadnicach lasera sa oski hartowane 3mm. Co do wycięcia to ja robiłem to dremelem z tarcza do ciecia metalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.