M.Ch. Opublikowano Niedziela o 10:58 Opublikowano Niedziela o 10:58 Witam serdecznie, sprzedam Escapade .61 Great Planes - model wyposażony w topowe jakości komponenty. Model po ok. 30 lotach po 12 min. Po prostu wolę elektryki 3D172,7 cm rozpiętości skrzydeł. Generalnie lata wspaniale - samolotowo, relaksowo, pięknie wolno ląduje na miksie klapolotek i SW. Potrafi też podgonić i pokręcić podstawową akrobację i no nieco póki lotki pozwalają powisieć na śmigle. Wyposażenie: Silnik FA125a - pięknie gra. Model wisi na śmigle na tym silniku i śmigle 15x8 APC Serwa 3x Hitec 5565MH (SK i SW) Serwa 2x KST DS589MG (lotki) Serwo Hitec 1x 5496MH (gaz) Zasilanie LRP LiFePo 1800 mAh Włącznik DuBro Wzmocniona sekcja montażu skrzydeł, oraz podwoziowa Podwozie węglowe Nowe owiewki kół Mojej konstrukcji opakowanie transportowe na skrzydła Węglowoa rura łączącza skrzydła Cena 3300 za komplet j.w. (bez odbiornika). Opcjonalnie Skrzynka startowa. https://www.olx.pl/d/oferta/skrzynka-startowa-wlasnej-produkcji-malo-uzywana-CID4042-ID15aXOD.html?bs=olx_pro_listing Odbiór osobisty Warszawa. Transport po Polsce do ustalenia. Zdarza mi się jeździć - może coś się zgra. Pozdrawiam i zapraszam na inne moje aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi