Andrzej68IX Opublikowano Sobota o 09:19 Opublikowano Sobota o 09:19 Oferuję do sprzedaży używany model Pike Perfection z pełnym wyposażeniem (silnik z przekładnią) po włożeniu accu napędowego gotowy do lotu. Nie sprzedaję opisu, historii, legendy itp. Kupiłem go jako używany w Czechach i trochę nim polatałem. Posiadam cztery modele klasy F5J i żona stwierdziła, że to już lekka przesada. Nigdy nie brałem udziału w zawodach, latam rekreacyjnie po kilka lotów w roku danym modelem. Jednego Pike już sprzedałem i muszę upłynnić coś jeszcze. W tej chwili latam tym youtu.be/viiONxaFIUE a Pike i Panther leżą na strychu. Jeżeli by się ktoś uparł to mogę sprzedać każdy z tych modeli w tej samej cenie – powtarzam, bez legendy. Jak widać na zdjęciach (lub nie) model był kiedyś naprawiany ale w niczym to nie przeszkadza. Masa 1800G bez accu. Bardzo ważne! NIGDY, NIGDY, NIGDY nie otwierałem skrzydeł w żadnym z modeli aby zobaczyć jakie tam są serwa, nigdy nie wybudowywałem silnika i reglera. Dlatego cena dotyczy pustego modelu całe wyposażenie daję gratis ( abym nie musieć wypruwać serw dla ciekawskiego). Zaręczam, że wyposażenie jest odpowiednie dla tych modeli (cokolwiek to znaczy). Uwaga. Dnia 27 maja na trasie Katowice – Wrocław mogę model bezpiecznie dostarczyć Gratis. Oczywiście po uprzedniej wpłacie małego zadatku na konto. Odbiór osobisty w okolicach Raciborza mile widziany. Pokrowce w komplecie. Cena 3900zł za wyposażony model. 1
Rekomendowane odpowiedzi