Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuję do sprzedaży używany model Pike Perfection z pełnym wyposażeniem (silnik z przekładnią) po włożeniu accu napędowego gotowy do lotu. Nie sprzedaję opisu, historii, legendy itp. Kupiłem go jako używany w Czechach i trochę nim polatałem. Posiadam cztery modele klasy F5J i żona stwierdziła, że to już lekka przesada. Nigdy nie brałem udziału w zawodach, latam rekreacyjnie po kilka lotów w roku danym modelem. Jednego Pike już sprzedałem i muszę upłynnić coś jeszcze. W tej chwili latam tym youtu.be/viiONxaFIUE  a Pike i Panther leżą na strychu. Jeżeli by się ktoś uparł to mogę sprzedać każdy z tych modeli w tej samej cenie – powtarzam, bez legendy. Jak widać na zdjęciach (lub nie) model był kiedyś naprawiany ale w niczym to nie przeszkadza. Masa 1800G bez accu.

Bardzo ważne!

NIGDY, NIGDY, NIGDY nie otwierałem skrzydeł w żadnym z modeli aby zobaczyć jakie tam są serwa, nigdy nie wybudowywałem silnika i reglera. Dlatego cena dotyczy pustego modelu całe wyposażenie daję gratis ( abym nie musieć wypruwać serw dla ciekawskiego). Zaręczam, że wyposażenie jest odpowiednie dla tych modeli (cokolwiek to znaczy).

Uwaga. Dnia 27 maja na trasie Katowice – Wrocław mogę model bezpiecznie dostarczyć Gratis. Oczywiście po uprzedniej wpłacie małego zadatku na konto. Odbiór osobisty w okolicach Raciborza mile widziany. Pokrowce w komplecie.

Cena 3900zł za wyposażony model.

1 (Kopiowanie).jpg

2 (Kopiowanie).jpg

3 (Kopiowanie).jpg

10 (Kopiowanie).jpg

8 (Kopiowanie).jpg

9 (Kopiowanie).jpg

5 (Kopiowanie).jpg

7 (Kopiowanie).jpg

6 (Kopiowanie).jpg

4 (Kopiowanie).jpg

3 (Kopiowanie).jpg

2 (Kopiowanie).jpg

1 (Kopiowanie).jpg

6 (Kopiowanie).jpg

7 (Kopiowanie).jpg

• Lubię to 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.