Tomek3D Opublikowano Poniedziałek o 09:54 Opublikowano Poniedziałek o 09:54 Na sprzedaż: model Respect – F3F + Electro Kadłub F3F został już sprzedany!!! Cześć! Jakiś czas temu spełniłem swoje marzenie i kupiłem model Respect, który skonfigurowałem w 100% pod własne potrzeby. Po tym jak na świecie pojawiły się moje bliźniaki... model nie doczekał się oblotu Później doszły nowe zajawki, więc czas się z nim rozstać. Model Electro jest w pełni gotowy do lotu. Elektronika została zrobiona przez Leszka (producenta modelu). Całość jest kompletna i zawiera wszystko, co potrzebne do latania. Dorzucam też pakiet, który przewidziałem do tego modelu – leżał jednak nieużywany ok. 3 lata, więc osobiście bym go już do tego modelu nie wkładał. Podzespoły: FrSky ESC Neuron 80 Serwa lotek i klap: KST X10 Serwa Vki: KST DS215MG Silnik: uzupełnię W razie czego mam już dwie osoby chętne na sam kadłub F3F, więc istnieje możliwość rozdzielenia zestawu. Jeśli chodzi o cenę – trudno mi precyzyjnie wycenić taki zestaw, ale myślę o ok. 7000 zł. Preferuję odbiór osobisty w Katowicach, choć mogę też ewentualnie podrzucić model w rozsądnej odległości. Wysyłki raczej bym unikał. W razie pytań – śmiało pisz!
Rekomendowane odpowiedzi