Gość Anonymous Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Chciałbym podziękować wszystkim forumowiczom za złożone mi dziś życzenia urodzinowe, ku memu zdziwieniu skrzynka mailowa przez cały dzień niemal pękała w szwach Naprawdę nie spodziewałem się aż tylu maili, ba nie spodziewałem się ich w ogóle a tu taka miła niespodzianka. Jeszcze raz dzięki ! Ps. Ktoś mi życzył troszkę więcej opanowania na forum, ok postanawiam poprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Pisalem juz ale napisze jeszcze raz ;D Wszystkiego Naj Panie Przemku No i zeby krety w Pana okolicy mialy "spokojny dach" nad glowa :devil: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Dzięki jeszcze raz, a co do kretów to u kolegi przed domem jest tyle kopców, że dla każdego forumowicza starczy Chętnie by nas wszystkich zaprosił do siebie aby przepędzić niesforne stado. Tylko czy my poświęcimy nasze modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.