Pablo_433 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 jakim prądem ładować NIMH 4 cele SANYO 3600 [wielkość R 14 dawniejsze baterie] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Jest to wielkość SUB C? Jeżeli tak to można spokojnie ładować do 2-3,6A czyli do jednego C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinx00 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Mam takie cele ale połaczone po 7 szt i ładuję taki pakiet 4,5 A ładują się ok 1 godz z minutami i super trzymają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Jest to wielkość SUB C? Jeżeli tak to można spokojnie ładować do 2-3,6A czyli do jednego C. Mam sanyo 2700 mah w swojej aparaturze - laduje 5A (bo mi sie zawsze spieszy, a zapominam wczesniej) - pojemnosci nie traca - dzialaja jak zawsze - super wiec mozna wiecej niz 1C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.