Treker Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam, szukałem jakiś czas odpowiedniej ładowarki, wybór padł na Turnigy Accucel-6, potrzebuję ready od doświadczonych userów, mianowicie gdzie najtaniej zakupić tę ładowarkę? Najlepiej w Polsce, w ostateczności zdecyduje się na zakup w Hobbycity - ale boje się cła. Pozdrawiam i liczę na dobrą rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 napisz do PRZEMEK_PC on handluje tymi ładowarkami może jakiś rabacik dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treker Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 apisz do PRZEMEK_PC on handluje tymi ładowarkami może jakiś rabacik dostaniesz Sprawa załatwiona dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Cieszę się bradzo że mogłem pomóc :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treker Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wielkie podziękowania dla PRZEMEK_PC, jak najbardziej polecam - transakcja błyskawiczna i wzorowa. Wczoraj zapłaciłem, dziś mam ładowareczkę na swoim biurku. :mrgreen: Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.