Treker Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Witam, szukałem jakiś czas odpowiedniej ładowarki, wybór padł na Turnigy Accucel-6, potrzebuję ready od doświadczonych userów, mianowicie gdzie najtaniej zakupić tę ładowarkę? Najlepiej w Polsce, w ostateczności zdecyduje się na zakup w Hobbycity - ale boje się cła. Pozdrawiam i liczę na dobrą rade
meloow Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 napisz do PRZEMEK_PC on handluje tymi ładowarkami może jakiś rabacik dostaniesz
Treker Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Opublikowano 29 Marca 2009 apisz do PRZEMEK_PC on handluje tymi ładowarkami może jakiś rabacik dostaniesz Sprawa załatwiona dzięki za pomoc
meloow Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Cieszę się bradzo że mogłem pomóc :wink:
Treker Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wielkie podziękowania dla PRZEMEK_PC, jak najbardziej polecam - transakcja błyskawiczna i wzorowa. Wczoraj zapłaciłem, dziś mam ładowareczkę na swoim biurku. :mrgreen: Super!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.