madmax Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam. Gdzie można kupić kawałek wałka teflonowego z dodatkiem brązu ( średnica max 10-15 mm, długość 20 cm ) za przystępne pieniądze ? Pisałem do kilku firm - ale minimalne zakupy to 1m wałka, fi 20mm przy cenie rzędu 150 zł /1kg :crazy: Ewentualnie jak teflon nie będzie nigdzie dostępny - to pręt z brązu B101 o tych samym wymiarach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jak co to mam płyty teflonowe grubości do 30mm, różne kawałki i wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ten teflon z brązem to na wykonanie jakiejś panewki wału??Pytam jedynie z ciekawości bo gdy przeczytałem słowo teflon to tak jakoś mi się skojarzyło ze ślizgami FSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Do Mirka: Zapytanie poszło na PW. Do Konrada: Strzał w dziesiątkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 http://www.nylonbor.pl/ tych mam pod nosem, a materiału szukałem 3 miesiące i męczyłem się z uchwytami w trajce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Dzięki Marcin. Zaraz do nich wyślę maila z pytaniem o cenę. Czy w razie czego mogę liczyć na Twoje pośrednictwo ? Chodzi o koszty wysyłki - kurier trochę kosztuje :? . Zmieniono: Niestety tworzywa te nie wytrzymają tarcia przy 20-30 tyś obrotów Więc pozostaje teflon i brąz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zadzwoń do LUDKA przecież on z tego materiału robi panewki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.