Gość Anonymous Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Witam, posiadam plany knuffla i chce je przeskalować do 1m rozpiętości na programie adobe reader 9. I nie mam pojęcia jak to zrobić. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Podeślij plany na mój mail i napisz, jaka jest obecna rozpiętość modelu, to Ci przeskaluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 wysłałem xD Edit: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=550372 link do planów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 jeśli chodzi o ten e-mail to wysłałem xD ... Nie uważasz, że kolega skoro nie podał Ci pełnego adresu tylko "słownie" nie chce aby ujawniać swój adres e-mail robotom ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 ups racja sorka myślałem że to dla "jaj" tak juz poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.