Skocz do zawartości

[S] Pilatus PC-7 z silnikiem benzynowym Zenoah G380PU. Video

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuję do sprzedaży model Pilatus PC-7 wyposażony w silnik benzynowy Zenoah38 oraz 7 serw. Rozpiętość modelu to 213cm długość 190cm. Jak widać model posiada uszkodzenie transportowe ogona które trzeba skleić . Te malunki na kadłubie i usterzeniu to nie są naklejki. To „malunek” zintegrowany z powłoką lakierniczą kadłuba (nie wiem jak to fachowo opisać). Być może to jakiś starszy zestaw tego modelu ale nie jestem pewien. Może być nawet tak, że ten model jeszcze w ogóle nie latał  (nie wklejone zawiasy) Silnik uruchamia się i pracuje koncertowo. Video https://youtu.be/4_vgCi-2ZHo  

UWAGA! Myślałem , że tego nigdy w życiu nie napiszę ale niestety takie mamy czasy. Nie sprzedaję umiejętności uruchamiania i regulacji tego silnika. Ja mam w tej materii 50 letnie doświadczenie które nie jest przedmiotem  sprzedaży. Proszę o wybaczenie prawdziwych Modelarzy ale w życie wkracza pokolenie „i”.  Niekoniecznie oznacza to internet.

Można pisać na andrzej959@go2.pl

Cena 1600zł

P.S. Nie cierpię gadulstwa, telefon podam w ostateczności. 

P2.jpg

P0.jpg

P1.jpg

P3.jpg

P4.jpg

P5.jpg

P6 (Kopiowanie).jpg

P7 (Kopiowanie).jpg

P8 (Kopiowanie).jpg

P9 (Kopiowanie).jpg

P10.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.