Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowałem się wystawić moją perełkę która niestety od roku zbiera kurz w garażu (aż dziwne że tak szybko zapalił). 

Jest to największy model jaki sprzedają a mianowicie CARBON BREAKER 3000 1:5 4x4 film z dzisiejszego uruchamiania jest tutaj https://youtu.be/_247EMrUjfI  Model ten ma dwa serwa w układzie kierowniczym po jednym na każdą zwrotnicę, silnik 30cc, oczywiście hamulec również. W nadajniku mam accu Eneloop. Ten model ma już swoje lata coś tam może piszczeć, skrzypieć itp. Można całość rozebrać, nasmarować lub nic nie robić i szaleć po bezdrożach. Do kompletu dodaję olej do amortyzatorów i dwa zapasowe koła jak widać są olbrzymie (20cm). Napiszę jeszcze raz – napęd na 4 koła.

Poszukuję silników Mega 16/30/3CE F5J (2 sztuki), regulatorów Castle Creations (2 sztuki) rzeczy mogą być używane ale sprawne. Możliwa wymiana/kupno/sprzedaż – dopłacę.

H2.jpg

H1.jpg

H4.jpg

H5.jpg

H6.jpg

H7.jpg

H8.jpg

H9.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.