Andrzej68IX Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Znalazłem takie ostrzeżenie na czeskiej stronie dotyczące ichnich paczkomatów. Jeżeli ktoś zna czaski to może sobie to sam przeczytać poniżej. Ja przetłumaczyłem sobie to translatorem a wygląda to tak: Po licznych negatywnych doświadczeniach, przestrzegam wszystkich przed korzystaniem z usług firmy Zásilkovna. Za nowych właścicieli jakość usług drastycznie się pogorszyła, a dostarczanie przesyłek stało się wysoce zawodne (zarówno pod względem czasu, jak i miejsca). I to przy zerowej możliwości składania reklamacji czy prób uzyskania informacji (zwolnili ludzi i wszystkim zajmuje się wyłącznie sztuczna inteligencja). Po opakovaných negativních zkušenostech varuji všechny před využíváním služeb firmy Zásilkovna. Pod novými majiteli došlo k prudkému zhoršení kvality služeb a vysoké nespolehlivosti dodávek zásilek (časově i místně). A to s nulovou možností jakékoliv reklamace a pokusu o získání informací (lidi vyhodili a vše řeší pouze prostřednictvím AI).
Rekomendowane odpowiedzi