utopia Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 odczytaj napisy ale przy wyłączonym zasilaniu . najlepiej odepnij w ogóle pakiet . czy ktokolwiek posiada schemat elektryczny do tego nadajnika ? przyczyna wcale nie musi być w tym elemencie - teraz to jest objaw ale nie koniecznie przyczyna
meloow Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To może być jakiś stabilizator LMxxxx i ma prawo być bardzo ciepły lecz nie gorący. możesz mieć gdzieś dalej jakieś "prawie zwarcie" i dla tego LMxxxx jest taki gorący
ECO400 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mój nadajnik jest już naprawiony przez firmę EKTRON w Warszawy. Wysłałem nadajnik w środę przed świętami i wczoraj dostałem telefon że nadajnik naprawiony. Naprawa kosztowała... 55zł http://www.ektron.waw.pl/
zzradek Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Potwierdzam solidność tej firmy. Ja odwiedziłem właściciela osobiście, bo mam bliziutko. Miło, solidnie i tanio.
pmaverick Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 I ja również podłączam się z wyrazami szacunku dla EKTRON.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.