jacek62 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Prosilbym Kolegow o podzielenie sie swoimi doswiadczeniami czy zachodzi potrzeba szlifowania powierzchni Twin Stara?Czy wystajace "pryszcze" po tloczeniu maja duzy wplyw na wlasciwosci lotne modelu?Pozdrawiam.
gładkilot Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zdecydowanie nie trzeba była już o tym mowa w wątku o easy-glider lub innym multiplexowym wynalazku O tutaj http://pfmrc.eu/viewtopic...ighlight=gemini
jary14 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Odpuść sobie szlifowanie... to nic nie da, a tylko się nadenerwujesz (Elapor nie jest za fajny do szlifowania) TwinStar lata naprawdę dobrze bez dodatkowych "przeróbek"
Gość miszczu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Te "krostki" i tak raczej w niczym nie przeszkadzają (przynajmniej na EG) i nie widzę powodu aby jeś obcinać. EDIT@: Bardzo przepraszam za stworzenie zamieszania. Myślałem o Easy Star'rze. Jeszcze raz wielkie sory.
bzik4 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 nigdy tego nie robiłem ale jeśli się dobrze orientuję to elapor po szlifowaniu staje się "włochaty" a najlepszym sposobem usunięcia pryszczy jest użycie ostrego nożyka - tyle gdzieś wyczytałem :mrgreen:
jacek62 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Dzieki,odpuszczes sobie to szlifowanie,wcale nie mialem na to ochoty.
jary14 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Przecież kwestia szlifowania już rozwiązana... a pojawiła się inna sprawa związana z TwinStarem. Czemu i jej nie rozwiązać ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.