ender Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam! Z racji zbliżającego się już zakończenia prac nad guppym (z projektu forumowego generalnie bardzo polecam ten model w wersji ciętej laserem składa się bardzo prosto i ładnie wychodzi) i oczekiwania na przypływ gotówki na zakup aparatury i pakietów czas pomyśleć nad czymś nowym do roboty. Założenia konstrukcyjne pod silnik 6.5 mvvs (taki posiadam), możliwe nie bardzo skomplikowany i dobrze latający. Myślałem nad którymś z RWD opisanych w książce "Miniaturowe lotnictwo" Ale oba zrobił już mój ojciec wiec tak nie za bardzo chcę dublować modele. Aby uprzedzić ew pytania latać nie latałem ale dłubać lubię na koncie mam sterusa, wicherka 25 (nielot, nieżyjący już) jakieś tam jaskółki i dudki itp. wicherka 50 w fazie trzeba wszystko od nowa bo kadłub jest mówiąc delikatnie źle wykonany. I tu jeszcze jedno pytanie czy da się czymś rozkleić klej typu CA (używałem UHU hart)? Z góry dzięki za pomoc w wyborze:) pozdrawiam Maciek
meloow Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 może dobry bedzie PUZZEL od kakabe (opis modelu na forum)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.