tyranka Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam, potrzebowałam szablonu allegro do aukcji dotyczącej symulatora lotów. Nie lubię standardowych szablonów allegro, a więc stworzyłam coś nowego i postanowiłam się tym podzielić. Poniżej podaje link do strony z której można go pobrać oraz zobaczyć screen. Może komuś się przyda. Szablon allegro modelarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam niestety nie można pobrać szablonu bo wyskakuje błąd ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 niestety nie można pobrać szablonu bo wyskakuje błąd Potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam, udalo mi sie pobrac ten szabon, jest on pod adresem http://tyranka.pl/szablonyallegro/pliki/modelarstwo.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyranka Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Był błąd w linku, ale już powinno działać. W razie problemu link bezpośredni do pliku jest taki jak podał bigkris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.