Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, nie wiem czemu nie wpuszcza mnie do głównej zawartości tylko przez powitalnie choć jestem może nie starym ale doświadczonym modelarzem forum RC

Opublikowano

Dzień Dobry jestem nowym użytkownikiem na Polskim Forum Modelarskim Nazywam się Andrzej Bandrowski i jestem modelarzem lotniczym od 60 lat. Moimi instruktorami w modelarni przy Aero klubie Opolskim byli pan Paweł Wozniak i Włodzimierz Krzyżanowski Wykonałam bardzo dużo modeli na uwięzi a potem na radio do tej pory buduję modele to jest silniejsze ode mnie Jestem mało znanym modelarzem w Polsce bo nie jezdze na zawody i nie afiszuję się jestem skromny ale bardzo cierpliwym modelarzem mamy swoją grupę modelarską w Opolu i lotnisko modelarskie  w miejscowości Kosorowice koło Tarnowa Opolskiego tam latamy modelami zbudowałem kolegom z zestawów Kit  i nie tylko różne modele To by było tyle na przywitanie i przedstawienie mojej skromnej osoby W następnym spotkaniu mogę wysłać zdjęcia moich niektórych modeli jakie zbudowałem                                                                           

Pozdrawiam Andrzej

• Lubię to 1
  • temat został zablokowany
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.