ziga Opublikowano Poniedziałek o 14:54 Opublikowano Poniedziałek o 14:54 Dzień dobry, nie wiem czemu nie wpuszcza mnie do głównej zawartości tylko przez powitalnie choć jestem może nie starym ale doświadczonym modelarzem forum RC
Andrzej Albatros Opublikowano Środa o 08:58 Opublikowano Środa o 08:58 Dzień Dobry jestem nowym użytkownikiem na Polskim Forum Modelarskim Nazywam się Andrzej Bandrowski i jestem modelarzem lotniczym od 60 lat. Moimi instruktorami w modelarni przy Aero klubie Opolskim byli pan Paweł Wozniak i Włodzimierz Krzyżanowski Wykonałam bardzo dużo modeli na uwięzi a potem na radio do tej pory buduję modele to jest silniejsze ode mnie Jestem mało znanym modelarzem w Polsce bo nie jezdze na zawody i nie afiszuję się jestem skromny ale bardzo cierpliwym modelarzem mamy swoją grupę modelarską w Opolu i lotnisko modelarskie w miejscowości Kosorowice koło Tarnowa Opolskiego tam latamy modelami zbudowałem kolegom z zestawów Kit i nie tylko różne modele To by było tyle na przywitanie i przedstawienie mojej skromnej osoby W następnym spotkaniu mogę wysłać zdjęcia moich niektórych modeli jakie zbudowałem Pozdrawiam Andrzej 1
Rekomendowane odpowiedzi