niezmierny Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam szanownych forumowiczów. Bardzo się cieszę, że jesteście i tworzycie tą kopalnię wiedzy dla rzesz internautów (a w tym także dla mnie) Przez jakiś cza będę głównie wyszukiwał i pytał, ale jak już zostanę asem przestworzy, to obiecuję dawać z siebie ile będę mógł. Próbuję pierwszych lotów na modelu Nemo produkcji E-sky i już widzę, że najbardziej podoba mi się możliwość szybowania. Kolejnym etapem będzie zapewne elektroszybowiec. Nie wiem kiedy to będzie i jaki model wybiorę, ale już szukam. Mieszkam w Lublinie i jak będzie potrzeba, to mogę pomóc naprawić samochód marki Honda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Czołem Kolego! Póki co, preferuje Citroena - ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby zmienić markę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nemo-dobrze wybrales na poczatek ;P A i Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezmierny Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 A właśnie dzięki temu forum wybrałem Nemo. Ten samolocik daje sporo frajdy, ale ciągle się uczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.