niezmierny Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam szanownych forumowiczów. Bardzo się cieszę, że jesteście i tworzycie tą kopalnię wiedzy dla rzesz internautów (a w tym także dla mnie) Przez jakiś cza będę głównie wyszukiwał i pytał, ale jak już zostanę asem przestworzy, to obiecuję dawać z siebie ile będę mógł. Próbuję pierwszych lotów na modelu Nemo produkcji E-sky i już widzę, że najbardziej podoba mi się możliwość szybowania. Kolejnym etapem będzie zapewne elektroszybowiec. Nie wiem kiedy to będzie i jaki model wybiorę, ale już szukam. Mieszkam w Lublinie i jak będzie potrzeba, to mogę pomóc naprawić samochód marki Honda.
MareX Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Czołem Kolego! Póki co, preferuje Citroena - ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby zmienić markę
Marcinmb Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nemo-dobrze wybrales na poczatek ;P A i Witamy
niezmierny Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2009 A właśnie dzięki temu forum wybrałem Nemo. Ten samolocik daje sporo frajdy, ale ciągle się uczę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.