Andrzej68IX Opublikowano Niedziela o 16:46 Opublikowano Niedziela o 16:46 Duża część modeli i aparatury pochodzą od zmarłego kolegi modelarza. Nie jestem w stanie sprawdzić nadajników bo nie mam jak. Myślę jednak, że wszystko jest sprawne. Przez kilka dni po 24 kwietnia będę w trasie zachodniej (cokolwiek to znaczy). W dużym uproszczeniu Opole, Wrocław, Zielona Góra, Poznań, Gorzów, Pomorze Zachodnie do morza. Mała modyfikacja trasy możliwa (za dopłatą). Oczywiście nie pojadę z jakimś darmowym modelem 100km tam i z powrotem. Najprościej napisz gdzie mieszkasz i jaki model Cię interesuje a ja sobie tak ułożę trasę aby to wszystko zagrało. Bardzo ważne – „dostawa” modelu może nastąpić nawet w godzinach nocnych! Odbiór osobisty również mile widziany. Przy zakupie kilku rzeczy możliwość negocjowania ceny. 1. Duński samolot akrobacyjny KV VIII (zdjęcie z Internetu) Model prawdopodobnie robiony na zamówienie wiele lat temu (przeleżał nienaruszony w modelarni) wszystko opisane w tym wątku. https://pfmrc.eu/topic/103324-p-prośba-o-identyfikację-modelu/#comment-903801 Cena za model (kadłub, skrzydła, usterzenie, kopyto maski silnika ) to 190zł. Znalazły się również jakieś teleskopowe golenie z „szyną montażową” i kółka ale nie wiem czy do tego modelu. Dodatkowo za podwozie 150zł. Możliwa wysyłka. 2. Statek – za Darmo. Długość około 105cm 3. Duży model akrobacyjny za Dramo (pusty). W opcji z silnikiem i serwami 190zł. Video youtu.be/-zGJCbrg4K8 4. Łódź latająca Fluder do dokończenia. Rozpiętość około 180cm, model dla kogoś kto mieszka nad dużą wodą. Cena za pusty 230zł. Mam tam przypasowany silnik 10cc z tłumikiem (dopłata) ale w obecnych czasach lepiej elektro. 5. Bixler 150cm model sterowany „myślami” (lata praktycznie sam) Mocno używany cena 380zł . Video youtu.be/CaiIuCfNhMw 6. Ultra FunJet Multiplex model NOWY jeszcze nie był w powietrzu (a już ma uszkodzony statecznik) , łącznie z widocznym Accu i odbiornikiem. Cena 900zł – możliwa wysyłka 7. Mały model na uwięzi ze zbiornikiem paliwa. Cena 50zł Mogę dodać jakiś silnik spalinowy – wtedy cena do uzgodnienia 8. Simprop Sporty 2 . Piękny modelik (zgubiony ster kierunku) pod mały silnik spalinowy lub elektro. Cena 99zł. Mogę dołożyć jakiś silnik spalinowy za dopłatą 10. Tauer. Motoszybowiec ok. 270 cm gotowy do lotu. Model do termiki jak i do pośmigania po niebie. Cena 680zł – możliwa wysyłka 12. Motoszyboweiic pusty Niebieski . Rozpiętość około 210cm. Cena 99zł. Mogę wysłać po wycięciu statecznika poziomego (i tak się rusza) 13. Motoszybowiec pusty Biały. Rozpiętość około 240cm Cena 99zł - możliwość wysyłki. 15. Kadłub Dolnopłata - cena 40zł . Długość kadłuba około 90cm (dojdzie statecznik i maska silnika 16. Aparatury z modułami FrSky(Graupner MC 16, Futaba F-18 Futaba FX-14 z walizką -150zł) po 100zł za sztukę, akumulatory trzymają prąd. 17. Prezenty w postaci ładowarek mogę dodać do każdego zakupionego modelu lub jak sobie to ktoś wymyśli. Zdjęcia prostych ładowarek na życzenie Do każdego modelu mogę wysłać na Twój email więcej zdjęć, tu dałem po jednym bo „ciasno”. Do zobaczenia na trasie.
Rekomendowane odpowiedzi