dawid Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 witam ostatnio kupiłem sobie tanio taki silniczek i mam do was pytanie do jakiego modelu moge go zastosowac i jakie smigła dzieki za odpowiedz http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=1644 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiekpl Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam Ja nie mam duzego doswiadczenia , raczej jeszcze" raczkuje " w modelarstwie ale co moge napisac odnosnie tego silnika to ze stosowany jest miedzy innymi do napedu Easy Star ( stosuje sie silniki od 1000 do 2700 Kv , przynajmniej o takim przedziale obrotow sie doczytalem ) . Ja w moim Phoenixie ( kopia ES ) mam podobny silnik , tylko troche wolniejszy , 2200 Kv i smiglo 5x4 badz 6x4. Mysle ze inni , bardziej doswiadczeni koledzy beda mogli pomoc Ci wiecej jak ja. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 można dać go do modelu pylona bądź jeta ( patrz f-18 superhornet z parkjets.com) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Mialem takiego w strykerze - niestety sie usmazyl usmazylem go bodajze na smigle 5.25x4.75 stryker A latal tak link do opisu i video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 witam bardzo dziekuje za pomoc czyli ten silnik to zamiennik silnika speed 400 i na śmigłach 5x4 6x4 bedzie dobrze chodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 czyli ten silnik to zamiennik silnika speed 400 i na śmigłach 5x4 6x4 bedzie dobrze chodził Nie mam pojecia czy jest to zamiennik dla 400ki 5x4 spokojnie da rade zas 6x4 - doradzam ostroznosc. Dodam, ze mialem bardzo dobre chlodzenie - silnik byl na wierzchu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.