rapier Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Co swieta telewizja ( ta czy inna ) funduje nam jeden film a mianowicie "szklana pulapke" w wersjii od 1-3. Film i fajny ale ilez mozna ogladac. No ale nie o to idzie. Wlasnie trwa trzecia czesc opowiesci o policjancie McLain-ie i od dawna zastanawiam sie co to za temat muzyczny idzie czasem w tle i na koncu filmu. Czy ktos zna odpowiedz na moje pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Chodzi Ci zapewne o "When Johnny comes marching home" Jest to wojskowy marsz z czasów wojny secesyjnej, a jego kompozytorem jest Patrick Sarsfield Gilmore. Więcej info tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/When_Johnny_Comes_Marching_Home PS. A ja Die Hard 1-4 mogę oglądać w kółko :-P i mi się nie nudzi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 PS. Ja tam Die Hard 1-4 mogę oglądać w kółko :-P Ja prawie, ze musze ... ciagle leci w telewizji - dobrze, ze w HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.