Marcinmb Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam Czy są chętni do polatania/kombacenia na muchowcu?Termin do ustalenia Mysle ze jakby zebrac kilka osob z modelami ESA,mozna by sie pobawic Co o tym myslicie?Ilu byloby chetnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruta82 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jestem chętny mam skrzydło do oblatania po kraksie z chęcią bym się z kimś pogonił po lufcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam W sobotę i w niedzielę na Muchowcu zawsze jest dużo modelarzy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 na Muchowcu zawsze jest dużo modelarzy. Tak wiem,ale chcialbym zorganizować 1 dzien zeby niebylo "wolnych" lotow tylko raczej ESA.Mysle,ze jakas sobota/niedziela daloby sie wygospodarowac kilka godzinek Tylko potrzeba wiecej,oj wiecej chetnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.