Gryzon Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam Czy ze mną jest coś nie tak ? Wydaje mi się że kiedyś były tam ceny - obecnie ich nie widzę nawet po zalogowaniu. Niestety na odpowiedź na mail nie doczekałem się .... Czy ktoś może mi podpowiedzieć jakw Revocu dowiedzieć się o cenę/ceny ??? :oops:
meloow Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 były ceny na każdy podukt teraz jest np. na pokrowiec do śmigła paralotni
mammuth Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Czy ktoś może mi podpowiedzieć jakw Revocu dowiedzieć się o cenę/ceny ??? Moze zadzwon ? Zbyszek z Revoca zawsze szybko odpowiadal na wszelkie maile - moze pare dni wolnego wzial ??
meloow Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ja do Zbyszka zawsze przez GG lub telefon
Gryzon Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dostałem "odzew" ze sklepu - więc pewnie urlopik był - trwa wymiana "emalii" A na stronce chyba cen nie ma - w sumie przy takich skokach walut to się nie dziwię ....bo jak tu podawać w Euro ... :?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.