Gość miszczu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jako iż chaniebnie nie przywitałem się do tej pory więc witam O mnie: Zajmuje się modelarstwem lotniczym(głównie combat). Trochę w tym siedzę i jakieś tam sukcesy są co cieszy aczkolwiek nie jest celem combatu... Tu liczy się zabawa a niektórzy niestety o tym zapominają. Jeśli ktoś ma jakieś pytania odnośnie combatów postaram się pomóc :wink: gg:4929428(zazwyczaj niewidoczny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Siema Siema ..... ale się szybko obudziłeś no ale lepiej późno niż wcale no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 no właśnie tak pomyślałem :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.