Kwasiu Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Mam 2 problemy związane z planami: 1)Czy jak drukujecie w Corel Draw to też wam się rozchodzą plany?? U mnie na monitorze jest idealnie a na wydruku niektóre linie są jakby przesunięte, zazwyczaj ta odległość jest niewielka ale nie da się równiutko skleić planów :/ 2)Czym nakleić plany na laminat, żeby później móc je oderwać bez ich potargania??
meloow Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 1/ problem z krzywymi linami to może być problem drukarki że źle zabiera kartki ! 2/ np. klej biurowy i dajesz cienutką warstewke !
Kwasiu Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Problem z liniami wygląda następująco(przepraszam za prymitywny rysunek) Chodzi o to ze często 2 linie w planach się zgadzają a 3 nie, czasami tylko 1 można dopasowac a reszty się nie da :/ są to małe różnice ale widoczne i denerwujące
Paweł R Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Miałem to samo problem leżał w kalibracji drukarki po tym było idealnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.