Kwasiu Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Mam 2 problemy związane z planami: 1)Czy jak drukujecie w Corel Draw to też wam się rozchodzą plany?? U mnie na monitorze jest idealnie a na wydruku niektóre linie są jakby przesunięte, zazwyczaj ta odległość jest niewielka ale nie da się równiutko skleić planów :/ 2)Czym nakleić plany na laminat, żeby później móc je oderwać bez ich potargania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 1/ problem z krzywymi linami to może być problem drukarki że źle zabiera kartki ! 2/ np. klej biurowy i dajesz cienutką warstewke ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Problem z liniami wygląda następująco(przepraszam za prymitywny rysunek) Chodzi o to ze często 2 linie w planach się zgadzają a 3 nie, czasami tylko 1 można dopasowac a reszty się nie da :/ są to małe różnice ale widoczne i denerwujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Miałem to samo problem leżał w kalibracji drukarki po tym było idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.