jakubk Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam, Przedstawiam krótki filmik z dwóch lotów Yaka 30% Pilot-rc. Relacja z montażu modelu na mojej stronie w dziale Hangar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harman99 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 super samolot :jupi: ja tez sie chyba skusze ale w innym malowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam, jeszcze jeden filmik z lotów takiego samego Yaka Pilot-rc i oblot takiego samego Yaka w wersji 35% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Dziwne jeszcze niedawno Yaki mi się nie podobały. Zaczynam się jednak przekonywać do ich właściwości lotnych. Naprawdę fajny model .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.