msegen Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam. Pomóżcie dobrać odpowiedni odbiornik i kwarce do aparatury od sky lady . Aparatura 4 kanały. Nie wiem czy jest z podwójną czy z pojedynczą przemianą . Nie chcę kupować w ciemno odbiornika i kwarcy. Zdjęcie aparatury : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 No przerabialem, i mialem problem. W skelpie kupilem Hiteca i nie dziall mi, wymienilem na Rex 5+. Coronaq z UH nie dzialala, za to chodzil bez problemu E-sky 6 kanalowy. Ciezko wiec cos radzic, jzeli mozesz idz do sklepu z nadajnikiem, jezeli nie to kupno E-sky wydaje mi sie najpewniejszym rozwiazaniem, tym bardziej ze jest tani i tej samej klasy co orginalny ze SL Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Kwarce też E-sky ? czy coś innego ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.