_Szpecu_ Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam! Jestem Mariusz, chodź wszyscy mówią mi Szpecu :wink: Dołączyłem wczoraj i mam nadzieję że kiedyś będę tak latał jak większość użytkowników forum :rotfl: Samoloty kręcą mnie już trochę czasu, ale teraz przyszła pora przerzucić się z kompa na real Mam nadzieję że zbuduje kiedyś swój rc bo jak narazie to zielony jestem i byłoby to raczej mało prawdopodobne ;D Gdy tylko uda mi się kupić samolot, odrazu nagram mój pierwszy lot, więc będzie z czego się pośmiać :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 jak narazie to zielony jestem Mammuth tez jest zielony a lata! Glowa do gory i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ..dlaczego zaraz pośmiać :wink: Przeanalizować błędy i uczyć się dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.