Skocz do zawartości

Konkurs KFC

rapier

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie przyszedł SMS :)

"Witaj! Z powodu trudności technicznych otrzymujesz kod aktywacyjny z opóźnieniem. Przepraszamy za utrudnienia. Zapraszamy do zabawy! Twój kod to: (mój kod)"

Wpisałem kod i zagłosowałem :)

Opublikowano

Do kiedy trwa ten konkurs? Czy mam szansę mocno Ci dołożyć :wink: :roll: . Póki co wrzuciłem sztuk raz :mrgreen: - dopiero dzisiaj dostałem SMSa z kodem.

Trzymam kciuki.

Jutro też sobie kliknę, a co :devil: .

Opublikowano

Rzadkie to przypadki, kiedy można komuś dołożyć nie szkodząc mu :wink: :devil: .

Nie omieszkam skorzystać z tej sposobności :mrgreen: . Codziennie po razie :rotfl: .

Opublikowano

Dziekuje juz za wszystkie dotad oddane glosy.Widac ze cos drgnelo . Wiem ze maja jakies problemy ze strona ale jak widac glosy nie przeadaja tylko przez jakis czas niezawsze widac je odrazu. Zachecam do dalszego codziennego glosowania :)

Opublikowano

Widać, że cały czas twój projekt utrzymuje się w trzydziestce, więc jest dobrze. Warto odświeżać ten temat żeby nikt nie zapomniał zagłosować. Oczywiście życzę powodzenia :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.