gładkilot Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Niestety jak dotąd SMS nieprzyszedł :/ :/ :/ nie jestes pierwszy z tym sms-em wszyscy się nagle rzucili na głos na rapiera i nie nadążają wysyłać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Właśnie przyszedł SMS "Witaj! Z powodu trudności technicznych otrzymujesz kod aktywacyjny z opóźnieniem. Przepraszamy za utrudnienia. Zapraszamy do zabawy! Twój kod to: (mój kod)" Wpisałem kod i zagłosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzisiaj juz 2 raz zaglosowalem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzisiaj juz 2 raz zaglosowalem ;] Ciekawe bo mozna tylko 1 raz dziennie . Zapraszam kolegow nadal do glosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Do kiedy trwa ten konkurs? Czy mam szansę mocno Ci dołożyć :wink: :roll: . Póki co wrzuciłem sztuk raz :mrgreen: - dopiero dzisiaj dostałem SMSa z kodem. Trzymam kciuki. Jutro też sobie kliknę, a co :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Konkurs trwa miestiac tzn miesiac trwa glosowanie internautow wiec z 25 glosow m ozesz mi dolozyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Rzadkie to przypadki, kiedy można komuś dołożyć nie szkodząc mu :wink: :devil: . Nie omieszkam skorzystać z tej sposobności :mrgreen: . Codziennie po razie :rotfl: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 To tez dołożyłem bo w koncu doszedl sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 glos oddany... poprosilem kolegow tez sie dolacza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ty wygrasz na pewno. Popatrz na inne http://www.fresh.kfc.pl/projekt,487.html http://www.fresh.kfc.pl/projekt,485.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Dziekuje juz za wszystkie dotad oddane glosy.Widac ze cos drgnelo . Wiem ze maja jakies problemy ze strona ale jak widac glosy nie przeadaja tylko przez jakis czas niezawsze widac je odrazu. Zachecam do dalszego codziennego glosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja też zagłosowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 3 głos ode mnie poszedł. Edit: http://www.fresh.kfc.pl/projekt,649.html Dużo mają głosów :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ale czy to ciekawa propozycja? , jeszcze nic nie jest stracone robić konta i głosować ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 3 głos ode mnie poszedł. Edit: http://www.fresh.kfc.pl/projekt,649.html Dużo mają głosów Nie ma sie co martwic bo juz w obecnej chwili znalazlem sie w 1 trzydziestce i to jak sadze dzieki Waszym glosom koledzy.Wazne dla mnie aby przejsc przez 1 etap kiedy to glosuja internauci czyli znalezc sie w tej 1 trzydziestce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Oczywiscie dziekuje za dzisiejsze glosy i prosze o kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Koledzy konkurs trawa do 8 maja wiec bede wdzieczny za kolejne glosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja dzisiaj podłączam telefony dziewczyny i rodziców.. więc masz 3 głosy dziennie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Widać, że cały czas twój projekt utrzymuje się w trzydziestce, więc jest dobrze. Warto odświeżać ten temat żeby nikt nie zapomniał zagłosować. Oczywiście życzę powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 czekam na sms... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.