Gryzon Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Witam Czy ktoś może orientuje się gdzie mogę dostać taką ośkę ? Dziwnym trafem ośka pękła przy zwykłym lądowaniu w trawie. Zwykłym mam na myśli standardowe podejście EGPro Pękła w miejscu nacięcia oczywiście (ta ośka ma takie dwa) Podobna do tej : http://rcsklep.pl/product_info.php?products_id=129 Chyba trzeba zmierzyć orginał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper20 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ja mam taki sam silnik i w zestawie była druga ośka w zapasie!!Dobrze poszukaj:D Jeśli nie masz to raczej oryginalnej nie dostaniesz bo nie produkują części zamiennych. Musisz poszukać ośki o tej samej średnicy i tyle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzięki za podpowiedź - już tyle czasu na nim latałem bezwypadkowo że zapomniałem że jest tam druga oś w komplecie - muszę poszukać .... Mówisz ze nie produkują ? 8) Zobacz to : Oś Keda 22-x Tylko trzeba coś jeszcze zamówić bo samą ośkę to trochę nieekonomicznie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Jak nie znajdziesz wysle Ci za Free.Odezwij sie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dziękuję za wsparcie duchowe a przede wszystkim za przypomnienie że producent przysyła w komplecie 2 ośki Yes Yes Yes - po dłuuuuugich poszukiwaniach znalazłem fabryczne pudełeczko z klamotami do Kedy oraz zapasową ośką :rotfl: Przy okazji będąc w trakcie poszukiwań w sklepie modelarskim - zakupiłem śmigło 9x5 - mam nadzieję że model będzie żwawszy niż na 7x4,5 :? ale to już temat na inną bajkę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.