From_heaven Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zauważyłem właśnie, że zupełnie zniknął cały wątek człowieka, który chciał budować heli od zera. To, że zniknął to może niezbyt wielka strata, ale dlaczego w ogóle zniknął, razem ze wszystkimi postami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ponieważ wypowiedzi autora zostaly uznane za niestosowne,a sam autor pożegnał sie z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Jednak wydaje mi się, że skoro taka spora ilość osób wzięła udział w dyskusji, to może nie chcieliby oni, żeby ich wypowiedzi również usuwać. Pozatym raz na jakiś czas wpada na forum jakieś dziecko z podobnym pomysłem, więc zamiast tłumaczyć mu, można wysłać linka do takiej choćby dyskusji, jak tej, której już nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Jednak wydaje mi się, że skoro taka spora ilość osób wzięła udział w dyskusji, to może nie chcieliby oni, żeby ich wypowiedzi również usuwać. Pozatym raz na jakiś czas wpada na forum jakieś dziecko z podobnym pomysłem, więc zamiast tłumaczyć mu, można wysłać linka do takiej choćby dyskusji, jak tej, której już nie ma. Przywróciłem, http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=182743#182743 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.