jandino Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam Czy ktoś używa pakietów LI-POL firmy WinForce 11.1V 2450mAh 30C takie białe z allegro. Mam z nimi problem staram się nie dopuścić by się rozładowały poniżej 3.5Vna ogniwo ładuje je nową ładowarką TURNIG Accucell-6 po trzech ładowaniach zauważyłem że zaczynają tracić pojemność a po kilkunastu ładowaniach zaczynają puchnąć i wtedy pojemności ubywa coraz szybciej nie wiem czy te pakiety jakieś buble bo przecież wcześniej miałem pakiet 7. 2V 1500mAh 15C nie pamiętam firmy był czerwony eksploatowałem go intensywnie przez 2 lata i ani raz nie spuchną Czy macie na nie jakąś rade ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jak puchną po tak krótkim czasie to po prostu sa wadliwe, próbuj reklamować u sprzedawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.