Drako_27 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 witam ostatnio zakupiłem do swojego modelu silnik bezszczotkowy WA22-17-12 i polutowałem wszystkie kabelki dobierając kolory czrwony z czerwonym , czarny z czarnym itd. chcialem wszystko wypróbować i ZONK odwrotny ciąg :shock: silnik kręci się w odwrotną strone i tu pytanie jak zamienic bieguny w takim silniku które kabelki zminić z którymi żeby nic nie upalić? Dodam że jestem początkującym więc prosze bez zlośliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 zamień dwa dowolne kolorami połącz np czerwony z czarnym i czarny z czerwonym . nic nie uszkodzisz o ile będziesz wykonywał tę czynność przy wyłączonym napięciu . lepiej że pytasz teraz niż zakładać kolejny temat "nie działa mi- ratunku " każdy się kiedyś uczył . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zamien dowolne 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ważne-zamień dowolne dwa między regulatorem i silnikiem :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako_27 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Dziękuje pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.