Drako_27 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 witam ostatnio zakupiłem do swojego modelu silnik bezszczotkowy WA22-17-12 i polutowałem wszystkie kabelki dobierając kolory czrwony z czerwonym , czarny z czarnym itd. chcialem wszystko wypróbować i ZONK odwrotny ciąg :shock: silnik kręci się w odwrotną strone i tu pytanie jak zamienic bieguny w takim silniku które kabelki zminić z którymi żeby nic nie upalić? Dodam że jestem początkującym więc prosze bez zlośliwości
utopia Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 zamień dwa dowolne kolorami połącz np czerwony z czarnym i czarny z czerwonym . nic nie uszkodzisz o ile będziesz wykonywał tę czynność przy wyłączonym napięciu . lepiej że pytasz teraz niż zakładać kolejny temat "nie działa mi- ratunku " każdy się kiedyś uczył .
Nergal Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ważne-zamień dowolne dwa między regulatorem i silnikiem :!:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.