kuc Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów.Na imię mam Karol, mieszkam w Szubinie (Kujawsko-Pomorskie). Modelarstwem zdalnie sterowanym zajmuję się od 5 lat, wcześniej wykonywałem modele plastikowe oraz kartonowe. Początki były trudne , ale było minęło .Obecnie latam modelem Fascination 50 z silnikiem ASP 7,5ccm, z którego jestem bardzo zadowolony. Kilka zdjęć: model P-40 Warhawk na silnik 4ccm;rozp. 1,2m model EXTRA 300s na silnik 7,5ccm;rozp.149cm Fascination 50 z silnikiem ASP 7,5ccm; rozp. 140cm Juniorek(model z napędem gumowym) Cap 232 na silnik 4ccm; rozp. 1m Yak-3 (model przerabiany z uwięziówki na RC),silnik ok. 12ccm, rozp. 160cm RWD-5 na silnik 7,5ccm.,rozp. 212cm wicherek 10 oraz black magic (nielot :? ) model szybowca Pyton;rozp. 250cm (był to modelna zbocze, stąd ten skrzywiony kadłub) wicherki 25 , piper super cub oraz akrobacyjny racek Pozdrawiam KAROL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witaj na forum Jako, ze masz kolekcje modeli to zapraszam do dzialu moje modele Tam mozesz dokonywac prezentacji swoich modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.