RazorS Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witam! Jestem Piotrek, mam 19 lat. Sprowadza mnie tutaj mu mały projekt o którym powstanie topic - przybyłem tu ponieważ liczę na pomoc :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witamy. A Śląsk to dosc duzy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Raczej stosunkowo mały,w porównaniu do innych województw :mrgreen: Ale o dokładna miejscowośc i avatar i tak prosimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorS Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Z avatarem będzie problem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.