konradbo Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam robiłem małe porządki na dysku i przy okazji wrzuciłem filmik ze startu Katanki , słaba jakość bo z aparatu ale odejście ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Z żalem zawiadamiam że Katanka ,Pawełka zakończyła swój żywot. Wychodząc z pętli najprawdopodobniej rozłączył się "prąd" i model pod kątem 45 stopni nie reagując na stery poleciał " kursem kolizyjnym" na spotkanie ziemi. Przestał istnieć przód kadłuba ,uszkodzone skrzydła i zgiety wał silnika .Jeżeli Paweł nie kupi nowego wału dostanę" zlecenie " na wykonanie w/w. "Teraz nadszedł czas na Zlina 50" to cytat słów Pawła , wielkość modelu, jedynie słuszna powyżej 2 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Sorry, że pytam w tak dramatycznym momencie - jaki tam był motorek :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 50-tka ZDZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olson Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 najprawdopodobniej rozłączył się "prąd" i model pod kątem 45 stopni nie reagując na stery poleciał " kursem kolizyjnym" na spotkanie ziemi. Kurcze coś te Katany lubią tą konfigurację... no cóż szkoda a było to me natchnienie przy mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 No ale Paweł szalał nią całe lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.