C_W_A_N_I_A_K Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam serdecznie Mam na imię Janusz lat 35 dopiero zaczynam bawić się z moim synem w modelarstwo RC i mam nadzieje ze znajda się osoby które nam w tym pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 witam ja zawsze jestem chętny do pomocy w razie problemów gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Juz sie Januszu synem nie zaslaniaj, i tak jestes mlody jak na modelarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Diem - nie masz pojecia jak to ulatwia zycie rodzinne - takie poswiecenie sie dla syna o ile oczywiscie zona da sie nabrac A kolege oczywiscie witamy serdecznie - syna tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Ja również Obu Panów/Kolegów witam..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.