jakubk Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam, ten model Pilot-rc tez potrafi zachwycić - 9 min czystej adrenaliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witam, Pilot-rc Extra 260 35% i jesze jeden filmik Extra 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 w pierwszym filmie jakoś nie widziałem za duzo czystej adrenaliny... w 2 tez nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Prawdziwe 3D i adrenalina tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 w pierwszym filmie jakoś nie widziałem za duzo czystej adrenaliny... w 2 tez nie ... Kup sobie taki lub podobnej klasy model za samodzielnie zapracowane pieniądze, potem polataj nim tak jak na filmie, jeśli oczywiście potrafisz i wtedy "zobaczysz" gdzie jest ta adrenalina, o której pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Oj tu masz racje doswiadczyłem tego w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Prawdziwe 3D i adrenalina tutaj Niby jest... ale czy by tak "dawał" latajac modelem o rozp. ponad 2 m ???? Sam wiem po sobie, ze zupelnie inaczej sobie poczynam malym modelikiem, a juz zupelnie swoim ponad 2 m Yakiem Zreszta... - są zdolni ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Powiem tak czy model 1m czy model 2m za siebie jestem pewny wiem co mam wycwiczone i to co zrobie modele 1m zrobie 2m i wiekszym tylko swiadomosc tego, że np zgasnie silnik daje mi do myslenia i wole latać bardziej zachowawczo więc to juz nie chodzi tylko o umiejetnosci ale o to, że jezeli walne duzm modelem nie z swojej winy ciezko bedzie kupic drugi taki a silniki benzynowe i żarowe czasem lubią gasnąc szczególnie te drugie ;D Gdybym miał przygotowane 3 modele na benzynie do sezonu to sie nie martwie, ale majac jeden dobry model to latanie nim ostro w całym sezonie nie wrózy nic dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.