jakubk Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 Witam, ten model Pilot-rc tez potrafi zachwycić - 9 min czystej adrenaliny
jakubk Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 Witam, Pilot-rc Extra 260 35% i jesze jeden filmik Extra 300
Gość Anonymous Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 w pierwszym filmie jakoś nie widziałem za duzo czystej adrenaliny... w 2 tez nie ...
jakubk Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 w pierwszym filmie jakoś nie widziałem za duzo czystej adrenaliny... w 2 tez nie ... Kup sobie taki lub podobnej klasy model za samodzielnie zapracowane pieniądze, potem polataj nim tak jak na filmie, jeśli oczywiście potrafisz i wtedy "zobaczysz" gdzie jest ta adrenalina, o której pisałem.
radek872 Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Oj tu masz racje doswiadczyłem tego w tym sezonie
jogi99 Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Prawdziwe 3D i adrenalina tutaj Niby jest... ale czy by tak "dawał" latajac modelem o rozp. ponad 2 m ???? Sam wiem po sobie, ze zupelnie inaczej sobie poczynam malym modelikiem, a juz zupelnie swoim ponad 2 m Yakiem Zreszta... - są zdolni ludzie
radek872 Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Powiem tak czy model 1m czy model 2m za siebie jestem pewny wiem co mam wycwiczone i to co zrobie modele 1m zrobie 2m i wiekszym tylko swiadomosc tego, że np zgasnie silnik daje mi do myslenia i wole latać bardziej zachowawczo więc to juz nie chodzi tylko o umiejetnosci ale o to, że jezeli walne duzm modelem nie z swojej winy ciezko bedzie kupic drugi taki a silniki benzynowe i żarowe czasem lubią gasnąc szczególnie te drugie ;D Gdybym miał przygotowane 3 modele na benzynie do sezonu to sie nie martwie, ale majac jeden dobry model to latanie nim ostro w całym sezonie nie wrózy nic dobrego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.