M@verick Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 "Jest to laminatowy kadłub samolotu F-15 (nadaje się na makietę F4C) Rozp.ok. 1500mm Dł.ok. 2200mm Aukcja dotyczy tego co na zdięciu tj. Kadłub (część centralna i dziobowa), dysze , pokrywa , ramka kabiny oraz plan modelu1:1. Kadłub jest pokryty cienką warstwą podkładu i nie wymaga szpachlowań itp. waga kompletu ok. 1800 g!!! Do napędu można zastosować : Napęd tunelowy spalinowy np. Ramtec ,Dynamax ,BVM . Tunelowy elektryczny np. Schubeler DS 94 lub 2x Wemotec ew. inne śred. 90mm lub silnik odrzutowy.UWAGA aukcji nie podlega kabinka przezroczysta ,którą mogę wykonać za dopłatą Zainteresowanym prześle dokładne fotki Wszystkie pytania odpowiem e-mailem" Niech ktos to kupi i zrobi, bedzie tak pieknie latac Od razu przyjezdzam na loty, gdziekolwiek one bedą http://www.allegro.pl/show_item.php?item=175756061 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 W takim razie zapraszam cie Lukasz na loty , tym bardziej ze daleko nie masz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@verick Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Troszke mnie nie bylo na forum, ale juz wrocilem mam nadzieje, ze jeszcze model lata Gdzie i kiedy w tym sezonie bedzie mial swoje pierwsze loty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.