piejar Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Gratulacje!!! I dziękuję że mimo zabiegania wysłałeś mi te kwarce . Sprawdzone - działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ależ ten czas leci, pamietam jak Norbert dopiero co oglosil ze bedzie tatusiem Moje gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik1 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Gratulacje i ode mnie, już niedługo, bo na początku lipca również zostanę tatusiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ja też GRATULUJĘ!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.