MARIUSZ Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam Stałem się posiadaczem Katany EP i nie wiem jakie wyposażenie zastosowac . Posiadam Tower Pro 2409-12 oraz E-max CF 2822 .Regulator Tower 25A i pakiety 3S1P 800 mAh i 1300 mAh ,2S1P 2200 mAh , śmigła GWS 9x4,7 i 10x 4,7 . pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Hmmm...wróżka chyba ma dzisiaj wolne :mrgreen: dlatego milczy... :wink: Ja znalazłem kilka różnych "Katan EP" w sklepach modelarskich, np: http://www.modelpartner.ig.pl/sklep/?p=productsMore&iProduct=839&sName=katana-ep lub http://www.nastik.pl/dynam-katana-brak-p-111.html Zatem jakbyś napisał więcej szczegółów o tym modelu to gwarantuję, że byłoby łatwiej Ci pomóc...bo tak w ciemno to będzie wróżenie z fusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper20 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jeśli chodzi ci o Katanę EP firmy Dynam (Żółto- Niebieska z balsy) to twoje wyposażenie w zupełności wystarczy to lotów akrobacyjnych. Ten model z wyposażeniem waży około 500g czyli na tych silnikach to możesz polatać w akrobacji , natomiast do 3d to potrzeba troszke mocniejszy silnik!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uve Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 WitamStałem się posiadaczem Katany EP Zakupiłeś ostatnio z allegro ? Jeśli tak to mnie przelicytowałeś Mój kuzyn posiada silnik KEDA A22-15M i naprawdę model lata rewelacyjnie. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper20 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ja tez licytowałem i mnie w ostatniej sekundzie przelicytował (jeśli to on)!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ja tez licytowałem i mnie w ostatniej sekundzie przelicytował (jeśli to on)!! Znam ten ból... ostatnio mi gość zabrał z przed nosa AcroMastera ;( Dlaczego mam takie wolne łącze ?? :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.